dimecres, 8 d’octubre del 2014

Jornades de Benvinguda a Hipona


Els alumnes de secundària, com cada any, la setmana passada assistiren (dies 29 i 30 de setembre i 1 i 2 d'octubre) a les Jornades de Benvinguda de Hipona. Allí compartirem un esmorzar que es va preparar entre tots i realitzaren diferents activitats, unes organitzades per l'equip d'orientació del centre i altres per l'equip de pastoral. Les primeres activitats s'adapten a cada curs, segons el que els tutors consideren apropiat. Durant els quatre dies, passaren per allí des de primer de secundària fins a quart. Aquest any els alumnes de Batxillerat no anaren a Hipona, ja que tingueren l'oportunitat de realitzar diferents activitats a l'escola amb la germana agustina Sor Katya. En canvi, l'activitat de pastoral, va ser la mateixa pel quatre cursos adaptant-la a cada nivell: aprofitarem la proximitat del Diumenge Mundial de les Missions (DOMUND) per explicar als nostres alumnes els objectius i les tasques dels missioners repartits pel món.











































Els artistes de segon d'ESO fan meravelles amb la plastilina! Encara que després els professors els hi xafem l'obra... 

Per acabar adjuntarem el vídeo del Domund que passarem als alumnes, val la pena veure'l i és curtet:





També llegírem un post del blog del missioner Jose Luis Garayoa, missioner espanyol que ha estat convivint amb l'èbola a Sierra Leona. Us deixem aquí el link del blog:

Africa en el corazón, Jose Luis Garayoa

És un testimoni directe de l'enfermetat més terrible que està vivint el planeta, però també de la tasca, tan important, que fan els nostres missioners.

Estaren dies intensos els de Hipona!!