diumenge, 26 de gener del 2014

Infància Missionera





INFÀNCIA MISIONERA

Avui, diumenge 26 de gener, celebrem la jornada de la infància missionera 2014. El lema d’aquest any és “Los niños ayudan a los niños”. La idea és molt senzilla i molt polida: els propis nens i nenes poden ajudar a Jesús a portar el seu Evangeli a altres nens, per a que així el puguin conèixer. 

El nostre col·legi també va voler unir-se a Jesús en la seva intenció d’arrivar a tots els infants del món. Per això, es va fer l’activitat de la vidriola. Abans de les vacances cada alumne se la va emportar a casa seva i la tornaren després de Nadal. 

Es va fer una petita celebració presidida per en Miguel Ángel Riera,  delegat de Missions d’Eivissa i Formentera. Van començar cantant una cançó i resant. En Miguel Ángel va explicar en què consistia Infància Missionera i ho va fer partint d’una breu història que captava l’atenció de tots els alumnes. Després, els nens que portaren la vidriola s’atracaven fins l’altar com a mostra d’ofrena. Per acabar, tots plegats van resar l’oració d’aquesta jornada. 

Va estar una celebració breu però molt completa, en la que tant alumnes com professors van gaudir d’aquest moment.

  
Celebració de Miguel Ángel Riera amb els alumnes i professors
Alumnes col·locant les vidrioles danvant l'altar
Vidrioles





Alguns nens i nenes del col·legi van fer el recompte del que s’havia recaudat amb aquestes vidrioles. 

S’han recaudat 595,5 €!!
Moltes gràcies a tots!

Alumnes fent el recompte dels diners