dimarts, 3 de març del 2015

Dimecres de Cendra

El passat dia 18 de febrer va ser el Dimecres de Cendra, el primer dia de la Quaresma. A l'escola varem voler celebrar aquest dia fent una petita activitat de reflexió i estant presents en la cerimonia d'imposició de la cendra. 

El lema per aquesta quaresma ha estat: Temps de reflexió i de canvi. Així hem convidat als alumnes a que pensessin dos coses que ells volien canviar d'ells mateixos, i les escrivissin en una cartulina de color gris o lila; també havien de pensar quatre coses positives que ells tenen i escriure-les a una cartulina blanca. La cartulina de color va ser cremada durant la cerimónia i les blanques s'han penjat a les classes. Així eliminem tot allò que no ens ajuda a anar endavant i tenim present tot alló que ens fa bo.

Des de l'escola volem ajudar als nostres alumnes a ser conscients d'alló que els impedeix ser millors persones, i així poder canviar-ho, però sobretot a ser conscients de tot lo positiu que tenen que, evidentment, és molt més que lo negatiu.

Per la imposició de la cendra vingué a l'escola el pare Juan Souza, qui, com sempre, es va dirigir als alumnes de forma entenedora i positiva.