diumenge, 2 de febrer del 2014

Dia de la Pau

El passat dijous, 30 de gener, com adelatarem la setmana passada, a l'escola celebrarem el dia de la pau. Des dels alumnes més petits fins als professors dedicarem el dia a posar de manifest la necessitat d'entre tots construir un món millor i més just. Els nostres desitjos es transformaren en globus, dibuixos, coloms de la pau, cançons i pulseres.

CLAUSTRE








ACTIVITATS DELS ALUMNES DE SECUNDÀRIA

Els alumnes de secundària convertiren en paraules i dibuixos les seves peticions de pau al món. Cada classe va elaborar un llibret enquadernat tipus acordeó. Cada alumne s'encarregà d'una pàgina, però hi havia un motiu que anava passant i enllaçant una pàgina amb l'altra. També feren unes pulseres amb frases dedicades a la pau. Tots els alumnes n'havien fet una durant els dies anteriors. Les pulseres es dipositaren en una caixa totes juntes, les de tots els alumnes. El dijous a primera hora, baixaren i un a un anaren agafant una pulsera per portar durant aquell dia. Evidentment, la gràcia era que no portessin la seva, així que a la caixa només hi havia un forat per on passar la mà sense veure el contingut.











ACTIVITATS PRIMÀRIA I INFANTIL

Els alumnes de primària i de infantil sortiren al pati, a mig matí, per formar tots junts un estel. Cantaren les cançons que havien estat preparant i feren les seves peticions tots junts. 



Aquí us penjam els vídeos amb les peticions que realitzaren els alumnes.


 

  

 

Des d'aquí donar les gràcies a tots els alumnes, als professors i a tot el personal de l'escola per la seva bona feina. Enhorabona a tots!!