dimarts, 5 de novembre del 2013

SABIES QUE...



SABIES QUE...

És una dada extreta del rànquing que ha elaborat FACUA, en el qual es mostren les deu ONG amb major nombre de seguidors en TWITER.

Greenpeace
L'organització amb més seguidors a Espanya és el compte espanyol de Greenpeace, que té un total de 431.100 seguidors, aproximadament 310.000 menys que el compte de l'ONG a nivell mundial. A més, el nombre de persones que reben els missatges de l'ONG a través de Twitter és bastant superior al d'altres països, com a Alemanya, Estats Units, Itàlia o França.

Metges sense Fronteres
La segona organització amb més suports a la famosa xarxa social és Metges  sense Fronteres Espanya (a punt d'aconseguir els 246.2000 seguidors), per davant de sucursals d'altres països com Itàlia, Regne Unit o França, encara que per darrere d'Estats Units.

Amics de la Terra
La tercera posició en aquest rànquing de les ONG més seguides a Espanya l'ocupa l'organització Amics de la Terra, que amb més de 234.000 seguidors, supera els comptes d'altres països.

La resta d'ONG
Després d'Amics de la Terra trobem a Global Humanitària, amb 173.00 seguidors, seguida de la Fundació *Hazloposible (155.000) i  Unicef Espanya (145.000).